Kokku osaleb paraadil üle 1300 inimese, sealhulgas neli orkestrit, teatas võidupüha paraadi pressiesindaja.

Kaitseliidu Tallinna, Harju, Tartu, Alutaguse ja Pärnumaa malevat esindab paraadil kompaniisuurune üksus, teistest malevatest on kohal rühmajagu kaitseliitlasi.

Paraadikompanii suurus on 85 kaitseliitlast pluss neljaliikmeline liputoimkond. Üksikrühma surus on 28 kaitseliitlast.

Kaitseliitlased on rivis lahingvarustuses ehk kannavad kiivrit, rakmeid ja relvi. Relvadeks on automaadid AK-4 või Galil AR, lisaks on igas rühmas neli meest, kes kannavad granaadiheitjat Carl Gustavit ning neli meest kannavad kuulipildujat KSP-58.

Kompaniisuuruse üksuse toovad võidupüha paraadile ka kaitseliidu eriorganisatsioonid: Naiskodukaitse, Kodutütred ja Noored Kotkad. Väliskülalistena seisavad rivis Läti ja Leedu kaitseliitlike organisatsioonide noorterühmad.

Lisaks tavapäraselt paraadil osalevatele kaitseväe ja piirivalve orkestritele, on tänavu rivis ka Kaitseliidu orkestrid. Kaitseliidu koondorkestris mängivad Kaitseliidu Tallinna, Pärnumaa ja Jõgeva malevate kaitseliitlased. Orkestrit juhatab Mati Põdra. Tartu maleva orkestrit juhatab Enno Tubli.

Paraadi juhib ja üksusi tervitab Kaitseliidu ülem kolonelleitnant Raivo Lumiste. Paraadiks rivistunud üksusi tervitab ka kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots. Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves võtab paraadi vastu ja annab maakondade esindajatele üle võidutule. Võidutule viivad tänavu maakondadesse malevate parimad kaitseliitlased koos malevate parimate noorkotkastega.