Kevadtormiga tutvusid Austria, Hiina, Leedu, Norra, Rootsi, Soome, Türgi, Ameerika Ühendriikide, Venemaa ja Suurbritannia kaitseatašeed. Kevadtorm 2010 üldjuht maaväe ülem kolonel Indrek Sirel andis kaitseatašeedele ülevaate õppuse eesmärkidest ja tegevusplaanidest.

Militaardiplomaatidele tutvustati õhutõrjekompleksi Mistral positsioonileasumist, laskevalmisseadmist ning eemaldumist. Aspirant Luukas Ilves tutvustas süsteemi toimimist ja taktikat ning meeskonna koostööd. "Iga võitleja meeskonnas saab baasväljaõppe ja peab olema valmis teist meeskonnaliiget asendama," ütles Ilves.

Ameerika Ühendriikide kaitseatašee Eestis kaptenleitnant Kip Henders andis Eesti kaitseväele kõrge hinnangu, toonitades Eesti ja USA relvajõudude tihedat koostööd. "Mistrali süsteem ise on muljetavaldav. Vaatasime Lätis toimunud harjutustel Eesti meeskondade ettevalmistusi laskmiseks ja laskesimulatsiooni - võitlejad on hästi väljaõpetatud ja valmis süsteemi kasutama," ütles kaptenleitnant Henders. "On hea, et saite oma ajateenijad nii kiiresti ja efektiivselt välja õpetada."

Vene Föderatsiooni kaitseatašee Eestis kolonel Evgeni Bulavintsev hindas positiivselt kaitseväe lahinguvalmidust. "Minul on raske anda üldhinnangut Eesti Vabariigi relvajõududele, aga tänased õppused näitavad, et isikkoosseisu väljaõppe tase on piisavalt kõrge ja seega kaitsevägi lahinguvalmis," ütles Bulavintsev.

Rootsi kaitseatašee kolonelleitnant Hans Hansson andis kõrge hinnangu esitlusele. "Meie kaitseväe juhataja kindral Syren käis Eestis kaks aastat tagasi ja temale jäi väga hea mulje Eesti sõdurite professionaalsest tasemest ning arengutest mis on toimunud viimase 15 aasta jooksul," ütles Hansson.

3500 kaitseväelast, kaitseliitlast ja reservväelast harjutavad 3.-23. maini Pärnu- ja Viljandimaal õppusel Kevadtorm 2010. Õppuse eesmärgiks on saavutada tänavu kevadel reservi arvatava Kalevi jalaväepataljoni koostegutsemise võime. Kevadtorm 2010 lahinguteruum hõlmab peamiselt Saarde, Halliste, Abja ja Karksi valdade territooriume.