Seoses linna raha eest tehtud, poliitreklaamina välja näinud plakati tegemisega 2013. aasta valimiste eel sai keskerakondlane ja praegune Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid eile kahtlustuse linna vara omastamisele kaasaaitamises. Seetõttu leidsid sotsiaaldemokraadid ja IRL eile, et Kaljulaid peaks kohalt lahkuma.

„Ma ei näe tänase seisuga põhjust ametit maha panna, esiteks ma arvan, et ma teen Põhja-Tallinnas head tööd ja seda näevad ka elanikud. Teiseks, mina sel hetkel, kui see kampaania toimus, olin eraettevõtja ja täitsin tellimust, mis linna poolt tuli."

Tema sõnul on küsitav, miks väikeettevõtja, osutades teenust omavalitsusele, ministeeriumile või vallavalitsusele, peaks lugema kohaliku omavalitsuse korralduse seadust või muid õigusakte, et kas neil, kes kampaaniat tellivad, üldse on õigust sellist tehingut teha.

"Mina esindasin tookord selles protsessis ainult iseennast, Raimond Kaljulaidi, ei esindanud maksumaksjate huve, ei esindanud linna huve," ütles Kaljulaid.

Kaitsepolitseis ülekuulamisel käies Kaljulaid ütlusi ei andnud. Ta ütles, et enne otsustamist, kas anda täiendavaid ütlusi, tutvuvad tema ja kaitsja 5-leheküljelise kahtlustuse materjaliga.