"See lihtsalt on nii, et see esindustasu, mis ta saab kulude katteks, lihtsalt ei kata neid kulusid. Ja kogu see tänane ajaleheartikkel ja sellega kaasnenud emotsioonid on mõnevõrra ebatäpsed," sõnas Raie ETV saates "Ringvaade", vahendab ERR Uudised.

Eesti Ekspressi artiklis mainitud ehted aga ei kuulu Evelin Ilvesele, vaid presidendi kantseleile. "Nii nagu näiteks Helle Meri ostis presidentuuri lõpus välja mõned talle sobivad ehted, sama võib 2016. aasta oktoobris teha Evelin Ilves. Sama lugu on ju kleitidega, ega ta ju ei käi nendega mööda heinamaad või kodus ringi. Need on tema avaliku funktsiooni täitmiseks mõeldud."

"Me ei nõua, et Estonia solistid oma lavakostüümid ise ostaks, tegu on kostüümidega, mis on seotud rolli täitmisega. Seetõttu on see ka riigi kulu," nentis Raie.

"Evelin Ilves on erinevalt oma eelkäijatest võtnud väga aktiivse ühiskondliku positsiooni, neid tööriideid ongi kulunud rohkem. Kui me võtame kas või paari viimase aasta heategevusprojektid, milles ta on osalenud, siis need on kokku suutnud rohkem kui 600 000 euro eest head teha," märkis kantselei direktor.