Toom väitis, et ta sai Narvast hulga telefonikõnesid keskerakondlastelt, kes toetasid ise Savisaart ja olid oma piirkonna juhatusele pahased, et see toetas Simsonit.

Toom rääkis peale reedese koosoleku lõppu, et tegelikult on Savisaar Narvas Simsonist populaarsem. Eile saatis Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk laiali pressiteate pealkirjaga "Narva keskerakondlased esitavad esimehe kandidaadiks ka Savisaare". Kas nüüd on Narva Keskerakonna kandidaatideks nii Simson kui Savisaar? Simson pole sellega nõus.

"Yana Toom kutsus ajalehe kaudu kokku Narva piirkonna üldkoosoleku. Selle toimumiseks oleks pidanud osalema 1/3 piirkonna liikmetest ehk 150 inimest. Koosolekule tuli kohale aga vaid 27 piirkonna liiget. Seega väidetud suurt pahameelt Narva piirkonna otsuse suhtes ei ole liikmete seas ja ka piirkonna juhatuse otsus esitada esimehe kandidaadiks vaid Kadri Simson on endiselt jõus," kommenteeris Simson täna olukorda Narvas.

"Mõned Narva lihtliikmed otsustasid esitada üksikliikmetena Edgar Savisaare esimehe kandidaadiks, see õigus on igal Keskerakonna liikmel olemas," lisas Simson.

Viimastel nädalatel on tulnud mitmeid teateid sellest, et Keskerakonna mõni piirkond toetab kas Simsonit või Savisaart. Kõik need otsused on võetud vastu vastava piirkonna juhatuse poolt. Et võrrelda samasid asju, tuleb võtta ka Narva puhul piirkonna juhatuse toetus, mis kuulub ka peale koosolekut endiselt Simsonile ja Savisaart seega Narva piirkonna juhatus ei toeta.

Küll aga tegi Narva piirkonna juhatuse esimees Andrus Tamm ettepaneku esitada Savisaar Eesti presidendikandidaadiks.

Piirkonna juhatuse otsus toetada ühte või teist kandidaati ei tähenda aga, et Keskerakonna kongressil peaksid sellest piirkonnast saadetud delegaadid hääletama samamoodi nagu piirkonna juhatus otsustas.