„Ajakirjanduse andmetel on kahtlustus Keskerakonnale üle antud enam kui 24 tundi tagasi, paraku pärineb juhatuse liikmete senine info ajakirjandusest. Erakonna peasekretär peab hiljemalt järgmises juhatuses, mis toimub teisipäeval, juhatuse liikmetele informatsiooni jagama,“ sõnas Kadri Simson.

Simson jätkas: „Eesti Keskerakonnal on ühiskonnas väga suur toetus ning just meis nähakse tänase seisaku murdjat. On iseenesest mõistetav, et kahtlustused, mis on Edgar Savisaarele esitatud, on äärmiselt tõsised ning kahjustavad nii tema enda kui ka erakonna mainet. Kuid nagu ka teiste juhtumite puhul, tuleb siin lähtuda süütuse presumptsioonist.“

Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk andis hiljem teada, et Keskerakonna peasekretär Priit Toobal on kõiki erakonna juhatuse liikmeid informeerinud erakonnale esitatud kahtlustuse sisust ning Keskerakonna kaitsja seisukohtadest antud küsimuses.

Kindlasti antakse juhatuse liikmetele asjast ülevaade ka järgmisel korralisel Keskerakonna juhatuse koosolekul, mis toimub 22. märtsil, ütles Pukk.