"Sümpaatne ja haruldane, kui lahkuja ei kiru kolleege, riigikogu, erakonda ega poliitikat. Ja üsna erinev aasta-pooleteise-tagusest paukumisest koalitsioonikaaslaste või oma erakonna juhigi aadressil," kirjutas Ligi.

"Ühe asja tahaks lisada siiski. Mingit läbikukkumist pole Mihklil olnud ja mina tänaksin teda lausa hea koostöö eest ta päris alguse käremeelsuse kiuste. Eksinud on ta praegu selles (sarnaselt paljude teistega), nagu oleks tal esimese aastaga kusagilt väga kukkuda, justkui saaks riigikogu liikmest aastaga saada poliitik. Selleks läheb vaja vähemalt üht kooseisu ja sellestki piisab vaid neil, kes liiga palju ei mõtle enda võimalustest, vaid poliitikatest, milles on vaja teha otsuseid, ja kuulavad ja vaatavad teisi rohkem kui annavad neile hinnanguid. Ja ka nii positiivseid ei pruugiks anda, sest hea ja kurja täpne vahe on poliitikas siiski väga tähtis."

"Edu igatahes Mihklile, väikeste stardikomistuste järel on tal läinud tegelikult väga hästi ja minu mälestus jääb meeldiv," lisas Ligi.