"100 päeva opositsiooni ametisse astumisest on möödas ning hea tava kohaselt aeg anda hinnang ta seisule," kirjutas Ligi sotsiaalmeedias.

"Keskerakond ei ole pettumust valmistanud, on nähtav ning pole vahet kohtuasjadel, -alustel, -astmetel ega -otsustel, mis võiks seisu ning valija koondumist ta ümber kuidagi häirida," hindas Ligi keskparteid.

"IRL on rollis viibimata sees ning seisukoha istekoha järgi ümber vahetanud ööistungite ja referendumite, töövõimereformi ning enda esitatud tulu- ja käibemaksumuudatuste suhtes," hindas Ligi eelmist koalitsioonipartnerit.

Kui IRLi valitsemise viimases kvartalis osutus majandus langevaks, oli see Ligi sõnul hea võimalus näidata järgmise valitsuse süüd eelmise ajal, samuti paljastada ka tolle majanduskasvu plaani puudumine.

"Uuel valitsusel ei luba IRL makse kokku koguda ega kulutada, libastumata nimetama kavandatava kulu kohta (lastetoetused), aga ka mitte raha majandusest välja tõmmata, ent soovitab siiski kärpeid - üldiselt, aga ei luba neid konkreetselt (vanemapensioni edasilükk)," kritiseeris Ligi IRL etteheiteid. "Kuna nii ei saa keegi enam millestki aru, on hea lisada etteheiteid eelarvetasakaalu teemal."

Taavi Rõivase valitsusel täitus eelmisel reedel 100 päeva ning sellega seose on poliitikud heitnud pilgu tehtud tööle.