Keskealine mees otsustas jätta umbes aastase isase kassi Tallinna bussijaama. Kassi hülgaja ei osanud arvestada sellega, et tema tegevuse jäädvustasid bussijaama turvakaamerad, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Videost on näha, et mees püüab kõigepealt looma pagasi jaoks mõeldud hoiukappi mahutada. Pole teada, kui kauaks oleks selles kapis kassi jaoks õhku jätkunud. Ilmselt äratas möödujate tähelepanu kapist kostev näugumine ning ootama jäänud mees võttis kassi siiski kapist välja, pani põrandale ja lahkus. Bussijaama jäetud kassist teavitati turvatöötajaid.

G4S turvatöötaja Oliver Ratassepp kirjeldas, et kui nad said teada, et kass on bussijaama jäetud, siis ootasid nad, kas loomale tullakse uuesti järele või mitte. "Sellest läks tund aega mööda, isegi rohkem, aga kassile järele ei tuldud," lisas ta.

Pangaautomaatide juurde jäetud transpordipuuris kassi andsid turvatöötajad üle Loomapäästegrupile. Loomaarst vaatas kassi üle ning selgus, et sellel noorel ja tubast elu elanud kassil on olemas kiip, kuid registris teda pole. Seega ei ole teada, kellele kass kuulub.