"Midagi sihukest võis Indrekult oodata küll, talle sellised ootamatud sammud kangesti meeldivad. Iseenesest on see ju päris lahe, kui mingile kohale on rohkem kandidaate kui üks, näitab see ju alati, et kliima riigis on normaalne," jutustas Raid Delfile.

"Jah, ja eks me oleme rääkinud ka poliitilisest liigirikkusest. Nõme on muidugi see, et asja tehakse Keskerakonna kätega. Indrek võiks veidike mõttesse vajuda, mis seltsimees Savisaare tagamõte on. Vaevalt, et Savisaar Indrekut ühtäkki siiralt armastama on kukkunud. Liiga erineva kultuuri esindajad, Savisaar esindab selgelt venelikku poliitikat, kus erilisest aususest rääkida pole mõtet."

Kui Raid peaks täna tegema valiku, et kumb oma kahest sõbrast presidendiks valida, eelistaks ta Ilvest.

"Ilves on olnud tõsiselt hea president. Indrek jõuab tükka teha veel küll ning isiklikult olen veendunud, et Ilves saab teisel ametiajal palju ära teha. Ma loodan, et teisel ametiajal näeme me Ilvese päris olemust. Viimane ametiaeg ju, tagasi hoidma ei pea!," lisas ta. "Nii et - vastaskandidaat on lahe, samas loodan, et valimised ei lähe niiöelda põllule, vaid asi laheneb riigikogus."

Euroopa Parlamendi saadiku Indrek Tarandi kui presidendikandidaadi nimi tõstatus eile, mil Keskerakond avalikustas, et peab temaga sellekohaseid läbirääkimisi.