Andres Raid, Tallinna TV
Kuna ei ole, siis majandusministrile küsimus. Kelle poole soovitaksite pöörduda või kust saab vastuse sellisele küsimusele, missugune on praegu Eestis valitsev majandusstruktuur ehk mitu inimest peab ära toitma üks produktiivselt tööd tegev töötaja või loomeinimene või teenusepakkuja, kelle tootel või teenusel on mingisugune turuhind ja turuväärtus? Mitmele inimesele ta peab äraelamise kindlustama?

Juhan Parts
Ma muide ei tee nalja. Kui te tahate selles osas saada kõige paremaid vastuseid, siis ma soovitaksin pöörduda härra Ansipi poole.

Andrus Ansip
Praegu on nii, et kaks töötajat peavad maksma ühele inimesele pensioni.

Andres Raid
Pensionid küll, aga palka? Ma pean silmas kõikvõimalikud riigiametid, kõikvõimalikud MTÜ-d, mis on riigi ülalpidamisel jne.

Juhan Parts
See on nii keeruline.

Andres Raid, Tallinna TV
Ma ei eelda praegu vastust, vaid …

Juhan Parts
Statistikaamet. Tõenäoliselt kõige mõistlikum on teil statistikaameti poole pöörduda.

Andrs Raid, Tallinna TV
Statistikaamet soovitas teie poole pöörduda.

Juhan Parts
Kui te sõnastaksite mulle konkreetsed küsimused, siis ma hakkaksin algstatistikaga andma teile vastuseid erinevate suhtarvude kohta. On võimalik teha erinevaid analüüse.

Juhataja
Ma arvan, me läheme valitsuse teemadest natukene kaugele. Me võime jätkata pärast ametlikku osa. Aga kas kellelgi on veel küsimusi või läheme intervjuude juurde? Kui ei ole, siis läheme intervjuude juurde. Aitäh!