Vastne esimees rääkis Delfile, et Rahvaliidu uus juhtkond alustab juba esmaspäeval erakonna töö põhimõttelise ümberkorraldamisega ning hakkab tihedalt suhtlema maakondlike organisatsioonidega, et tagada informatsiooni liikumine ülevalt alla ja alt üles.

Kuuldused Rahvaliidu liikmete laialijooksmist ei vasta Aare sõnul tõele - erakond on tugev ja ootab eelseisvaid riigikogu valimisi optimistlikult, lootes saada 10-15 kohta parlamendis.

"Me hakkame kasutama kõige moodsamaid infotehnoloogiavahendeid ning oleme juba käivitanud Rahvaliidu televisiooni, mida saab saab näha 24 tundi ööpäevas 365 päeva aastas kogu maakera ulatuses," rääkis Aare.

Partei on võtnud eesmärgiks Eesti ühtse regionaalse arengu tagamise. "Me peame tõdema, et Eesti ei ole Euroopa viie rikkaima riigi hulgas, vaid kuue vaeseima, ja see on täiesti talumatu. Täiesti reaalne on seda olukorda üsna lühikese aja jooksul muuta," sõnas Aare.

Aare kinnitas, et täna toimunud erakonna kongressil ei näinud ta mingit Villu Reiljani vaimu ega varju. "Asi on väga lihtne – Villu Reiljan Rahvaliidu poliitikat ei tee, tal on oma töö kusagil seal, kus talle meeldib ja ta on vastutav oma mingisuguste isiklike asjade eest," märkis Aare ja lisas, et nende erakond austab Eesti vabaiigi seadusi ja kohtu otsuseid ning midagi vaidlustama ei hakka.

"Villu Reiljan väärib kõigele vaatamata tõsist tunnustust erakonna loojana ning selle püsimise eest võitlejana," sõnas värske esimees. "Ta asus kõige kriitilisemal hetkel erakonda lammutajate lõhkumise eest kaitsma," toonitas Aare ning lisas, et mitte mingisugust mõju erakonnale Reiljanil siiski enam ei ole.