Annetustelefonidel sai helistada ühe nädala jooksul. Kokku tehti ligi 58 000 kõnet, neist 38 051 korda helistati 25 krooni eest, 18 523 korda helistati 100 kroonisel annetusnumbril ja 500 krooni eest helistati 1376 korda, teatas ERRi pressiesindaja.

Telefonifirmad Elion, Elisa, Tele2, Starman ja EMT “Jõulutunneli” heategevusprojektis vahendustasu ei võta, kogu summa läheb Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele kliinilise kõnni- ja liikumisanalüüsi labori seadmete soetamiseks.

“Loodan, et meie algatus tutvustas taastusravi võimalusi laiemalt ja pani tervise ohtudele mõtlema nii mõnegi uljaspea,” ütles “Jõulutunneli” produtsent Margus Saar. Ta tänas kogu telemeeskonna nimel vaatajaid sedavõrd suure toetuse eest.

Heategevuse sisu ja piire mõtestav “Jõulutunnel” oli eetris esimesel jõulupühal. Sõna said Haapsalu haigla patsiendid ja arstid, muusikalisi tervitusi tõid Maarja, Metsatöll, Kaire Vilgatsi pere ja Virve Kösteri pereansambel, Helen Lokuta, Kristi Roosmaa, C-Jam, Suisapäisa ja paljud teised artistid. Oma mõtteid heategevusest, Eesti riigist ja inimestest jagasid luuletaja Doris Kareva, kirjanikud Aidi Vallik ja Enn Vetemaa, kauaaegne poliitik Vaino Väljas, dirigent Anu Tali, visionäär ja Aasta Kodanik Rainer Nõlvak ning esseist Enn Soosaar.

“Jõulutunnel 2008” programmi juhtisid Margit Kilumets ja Margus Saar, režissöör oli Elo Selirand, assistent Kadi Priske, muusikatoimetaja Meelis Kompus, kunstnik Jaana Jüris ning juhtoperaator Raul Priks.

“Jõulutunnel” oli esimest korda eetris 1999. aasta jõulupühal ning on aastate jooksul toetanud paljulapselisi peresid, laste, vähihaigete ja naiste terviseabi.

2005. aastal kogunes toetusfondidesse 2,4 miljonit krooni. Lastehaiglad said selle eest osta onkoloogiaosakondadele patsiendi jälgimise monitori ja infusomaate ning Eesti Vähiliit sai soetada naiste rinnavähi uuringuteks mammograafiabussi. 2006. aasta annetussummaks kogunes 3,1 miljonit krooni. Tartu ja Tallinna lastehaiglad said selle abil tänapäevased, just laste raviks mõeldud reanimobiilid. 2007. aastal koguti televaatajate abiga 2,9 miljonit krooni, et soetada Tallinna lastehaiglale ning Tartu Ülikooli Kliinikumile laste opereerimiseks sobivaid operatsioonilaudu ning kindlustada kõik Eesti sünnitusosakonnad lootemonitoridega.