Kokku avastati üle kahe ja poole tonni meskit, üle kuuesaja liitri kanget salaalkoholi ja neli puskariaparaati.

Jõulurahu politseiürituste raames leiti 18 läbiotsimisel 2728 liitrit meskit, 334,5 liitrit puskarit, 279 liitrit salaviina ja kaks liitrit salapiiritust. Puskariaparaate konfiskeeriti neli. Politsei võttis kohtule esitamiseks hoiule ka 1177 pakki salasigarette ning kahe jahipüssi osad.

Peipsiääre valla Kolkja alevikus otsiti läbi seitse majapidamist. Ühes hoones avastati puskarivabrik, kus töös oli kaks puskariagregaati. Hävitati 2600 liitrit meskit, kohtule esitamiseks võeti hoiule 310 liitrit puskarit. Teisest Kolkja majapidamisest leiti üks puskariaparaat. Meski ja puskari kogused olid tagasihoidlikumad. Mäksa vallas toimunud läbiotsimisel satuti samuti töötavale puskariaparaadile, samast talust leiti ka puskarit. Salaalkoholi ja muud keelatut leiti kõigist valdadest, kus operatsioon toimus.

Operatsiooni käigus leiti ja võeti hoiule ka kahe jahipüssi osad, mille kohta valdajal polnud esitada ühtki dokumenti. Süütegude kohta alustati menetlused.

Läbiotsimistes ja muudes toimingutes osales Tartu maakonna 15 konstaabli kõrval ka kolm abipolitseinikku ja kaks piirivalvurit.