"Rahadega tuleb tegeleda pidevalt," tunnistas Tomberg Delfile. Kirik on juba aktiivses kasutuses, ent samas pole see lõpuni valmis ehitatud.

Andrei Pervozvannõi fond, mille hoolekogu esimehe Vladimir Jakuniniga Tomberg homme kohtub, on juba toetanud õigeusu kiriku ehitamist 1,5 miljoni euroga. Tomberg lootis, et äkki saab sama fondi abil raha veel juurde. Ent lisaks sellele fondile on kiriku rajamisel toeks ka teised sponsorid ja on ka üksikisikutest annetajaid, lisas Tomberg.

Kas Savisaar oma kohtumistel Vene ametiisikutega arutab ka Liibanonis röövitud Eesti jalgratturite küsimust, ei osanud Tomberg öelda. Ta ei välistanud seda võimalust, ent tema sõnul ta lihtsalt ei tea kõigi kohtumiste päevakava, sest ta ei osale kõigil kohtumistel.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar viibib Moskvas homsest kuni neljapäevani Moskva linnapea Sergei Sobjanini kutsel. Visiidi käigus kohtub Edgar Savisaar raepressi teatel lisaks Sobjaninile veel ka Venemaa riigiduuma väliskomisjoni esimehe Konstantin Kossatšoviga, Venemaa Raudteede juhi Vladimir Jakuniniga ning Moskvas õppivate Eesti Üliõpilaste klubiga.

Tallinna delegatsiooni kuuluvad lisaks linnapea Edgar Savisaarele veel abilinnapea Kalle Klandorf, välissuhete ja protokolli osakonna juhataja Heili Luik, MTÜ Russki Domi nõukogu esimees Jevgeni Tomberg ja linnapea nõunik Moonika Batrakova.