"See ongi ühe hea teatri ülesanne - peegeldada ja ka võimendada reaalsust läbi oma loomingulise prisma," ütles Jänes Delfile kommenteerides NO99 juhtide ettevõtmist "Ühtne Eesti".

"Leian, et NO99-l on sotsiaalset närvi ja ühiskonnatundlikku mõtlemist. Nad soovivad läbi oma tegevuse muuta elu Eestis ja ka maailmas paremaks. Uskuge, nad saavadki sellega hakkama!" sõnas Jänes.

Teater NO99 toob 7. mail Saku Suurhallis vaatajani "Ühtne Eesti" suurkogu. Kaks ja pool aastat ettevalmistatud projekt põhineb arvukatel intervjuudel erinevate inimestega ning ohutundel. "Suurejooneline vaatemäng kohtub poliitilise kätšiga, nalja- ja videonumbrid poliitikute pussuga," tutvustab teater oma kodulehel.

"Reformierakonnas on siseopositsioon keelatud. Tallinna linnavalitsus plokib kõigi Edgar Savisaare vaenlaste detailplaneeringuid, aga kui juhtud olema tema sõps, siis sea sammud Solarisse või Lindakivi kultuurikeskusesse väikesele astmelisele tuluõhtule. IRLi siselõhe on kinni makstud Äraostmatute poolt ning Jüri Pihlile ei ütle mitmed tema erakonnakaaslased enam teregi."

Hea lugeja, kas sulle meeldib "Ühtse Eesti" idee? Kas teatriinimesed suudavad pollitkas midagi muuta? Saada oma arvamuslugu meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või ksuta lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi.