"Olen väga jõukas mees. Mul on kolm last, ühel lapsel on elukaaslane. Abikaasa on Euroopas väga hinnatud spetsialist...teenib igas kuus 5-6 riigikogu liikme palga," rääkis julgeolekuasutuste erikomisjoni esimees Rahumägi täna TV3 saates "Kolmeraudne".

"Elan tema toel täiesti selgelt. Meie perekond on väga kokkuhoidev. Täna on minu naine oluliselt rikkam," jätkas ta.Küsimuse peale kinnitas ta, et tema sõiduato Hummer on siiski tema enda oma.

Rahumägi kinnitas, et tema abikaasa osutab teeneid Euroopas suurtele korporatsioonidele, kuid samas ei täpsustanud, milles need teened seisnevad.

Samas selgitas reformierakondlane, et tema 3,1 miljoni krooni suurune laen on võetud belglasest sõbralt Eric Van de Wynkelelt aastal 1998, ehk enne seda, kui ta poliitikasse oli siirdunud. "Olid keerulised ajad, oli vaja investeeringuid, et eluga edasi minna."

"Tutvusin temaga 88. aastal Tallinna-Genti karatevõistlustel," lisas Rahumägi.

Rahumägi andis ka mõista, et on teadlik sellest, kes on antud süüdistustekampaania taga, kuid keeldus seda hoolimata otsesest küsimusest välja ütlemast, viidates sellele, et enne valimisi ei oleks see adekvaatne.

Riigikogu erikomisjoni esimehel oli nimelt etteheiteid võimaliku seaduserikkumise avalikkuse ette toonud Äripäeva ajakirjanike käitumise kohta - oli küll ringi käidud Kreeta saarel, kuid temaga isiklikult ei olnud keegi vaevunud rääkima.

Vastates saatejuhi küsimusele, et kus on garantiid, et Belgia ärisõber ei nõua vastuteenet, sõnas Rahumägi: "Millised on üldse elus garantiid? Võiksin luua igasuguseid hüpoteetilisi konstruktsioone. Kui Äripäeva ajakirjanik ei saa andmeid, ei tähenda, et eriteenistused ei saa andmeid."

"Äripäeva viimane info on pool aastat tagasi. Nüüd, kui valimised lähenevad, paiskavad välja," nentis ta.