Tänaste prognooside kohaselt tuleb nädalavahetus sademerohke ning vihmakeep tuleb igaks juhuks kaasa võtta ka jaaniõhtu pidustustele minnes.

DELFI Ilm, mis kasutab Norra ilmalehe yr.no andmeid, ennustab homseks hoovihma ning stabiilset, umbes 20 kraadi juures püsivat temperatuuri. Pühapäev tuleb pilves selgimistega, jaaniööl on väheste sademete võimalus. Sooja on öösel 14 kuni 18 kraadi.

EMHI ennustab homseks hoovihma ja äikesevõimalust. Kohati võib sadada rahet. Päeval on sooja kuni 30 kraadi. Jaanilaupäeval on soodsad tingimused hoo- ja äikesevihmapilvede arenguks. Sarnane ilmaolukord püsib ka jaaniööl. Sooja on öösel 11 kuni 16 kraadi.

Gismeteo prognoos on meie valimi kõige optimistlikum. Vene ennustusjaama andmeil tuleb nädalavahetus pilves selgimistega. Laupäevaks lubatakse küll hoovihma, ent jaaniöö möödub senise ennustuse kohaselt sademeteta. Sooja tuleb terve nädalavahetuse lõikes keskmiselt 20 kraadi.

Foreca sünoptikud prognoosivad nii laupäevaks kui pühapäevaks vihma, ent jaaniöö tuleb praegustel andmetel sademeteta. Sooja lubatakse päeval kuni 23 kraadi, öösel kuni 14.

Accuweather meteoroloogide ennustusel mööduvad nii laupäev kui pühapäev kohati sademete saatel. Laupäevaks lubatakse hoovihma ja kuni 27-kraadist palavust. Pühapäevaks ennustatakse pilves selgimistega ilma, mida saadavad kohatised vihmasajud. Öö tuleb kuiv, ent pilvine.