Ojakääru sõnul ulatus Joala muusikaline maitse Billy Joelist Gino Vannellini ja tõdes, et tal on Joalaga sama maitse.

"Mäletan, et ta viis mind ükskord raadiomajast koju selle kuulsa Jaguariga," meenutas Ojakäär. "Mitte autoga ei tahtnud ta eputada, vaid ütles kohe – "Vaata, milline stereosüsteem mul siin sees on!""

"Jaak tahtis kõike teha täiuslikult," ütles Ojakäär Joalat iseloomustades.

Viimane kord nähti Joalat laval esinemas "Kolme tenori" turneel 1996. aastal. Ka siis oli Joala Ojakääru mäletamist mööda see, kes tahtis laulud enne sisse laulda, et kontserdil kõlaks need fonogrammi pealt laitmatult. "Ta tahtis ainult parimat," sõnas Ojakäär.

Ojakääru sõnul ei maksa ära unustada ansamblit "Radar", mille Joala kokku pani. "Meie mastaabis oli see ikka superbänd," kiitis Ojakäär.

"Jaak Joala tuntusest toonases Nõukogude Liidus sain täielikult aru siis kui läksin 1980. aastal Riiga Nõukogude armeesse aega teenima," meenutas Ojakäär.

"Kapten vaatas mulle karmi näoga otsa ja küsis nime: "Jaak Ojakäär", vastasin. Kapteni silmad läksid kohe leebemaks ja ta küsis: "Jaak, kas nagu Jaak Joala või?" Vastasin, et eesnimi on meil tõesti sama ja millegipärast tundus mulle, et peale seda hakati minusse seal kasarmus paremini suhtuma."

Ojakääru sõnul näitabki see seda kui hästi Jaak Joalat igal pool tunti ja kuivõrd ta võis tänu sellele ka teistele head teha.