Madison kirjutas sotsiaalvõrgustikus Facebook, et Vaher kütab üles hirmu, nagu planeeriks keegi kärpida patrullpolitseinike palku ja neid vallandama hakata. Madisoni sõnul on tal Vaherile ka mitu etteheidet.

Madison väidab, et käesoleval aastal on Vaher endale palganud kaks nõunikku, kes töötavad PPA peamajas samal korrusel koos tippjuhtkonnaga. "Nende ametikohad on peidetud laiemasse struktuuri, seega avalikult politsei kodulehel nende nimesid peadirektori nõunikena ei näe," kirjutas Madison. "Küll aga selline palkamine on sel aastal juhtunud, järelikult raha oli piisavalt. Seega on võimalik ka neid koondada," lisas ta.

Madisoni väitel toimus käesoleva aasta algul toimus PPA juhtkonnas ka palgatõus, millest on väga vähe avalikkuses räägitud ja ka juhtkonna alluvaid pole sellest teavitatud. Madison kirjutas, et Vaheri palk on käesoleva aasta 1. aprilli seisuga 6000 eurot. Aasta varem oli see 4950 eurot ehk palgatõus selleks aastaks oli 1050 eurot, mis on umbes sama suur, kui patrullpolitseiniku kuupalk.

Veel tõi Madison välja, et peadirektori asetäitja Krista Aasa kuutasu oli käesoleva aasta 1. aprilli seisuga on 4800, eelmisel aastal oli 4150. Prefekti töötasu on aga käesoleval aastal 4300 euro, eelmisel aastal 3650 eurot.

"Sellest nähtub, et vabu vahendeid on PPA-s olnud piisavalt, et värvata nõunikke ja teha järske palgatõuse tippjuhtkonnas," märkis Madison.

Selline käitumine peadirektori poolt tekitab Madisoni sõnul tõsiseid küsimusi ja kahtlusi. "Paraku on mul infot, õigemini tõendeid, mis seavad tugeva kahtluse alla PPA peadirektori usaldusväärsuse antud ametikohal. Need tulevad avalikuks peagi," ütles ta.

Telefonis ei soostunud Madison Delfile oma tõenditest lähemalt rääkima ja kinnitas vaid, et need saavad avalikuks lähipäevil.