Juske meenutas Delfile antud kommentaaris, et sotsid algatasid Tallinnas koalitsiooni kuuludes bürokraatiavähendamise projekti.

„Sellega soovisime tunduvalt vähendada linnaametnike hulka, vältida dubleerimist ja muuta linnavalitsemine läbipaistvaks,“ rääkis Juske.
„Täna ainuvõimul olev Keskerakond ei ole kahjuks seda projekti edasi arendanud ning on alust arvata, et sellistest korruptsiooniskandaalidest kuuleme ka edaspidi.“

Eile avalikuks tulnud Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja Toomas Õispuu juhtum heidab Juske sõnul musta varju kogu Tallinna hipodroomi ala planeeringu menetlusele. „Nähtavasti tuleb sellest juhtumist otsida ka põhjusi, miks linnavalitsus soovis selle menetluse volikogus kiirkorras läbi suruda,“ lausus ta.

„Linnavolikogu aseesimehena teen ettepaneku, et linnavolikogu revisjonikomisjon revideeriks Tallinna linnaplaneerimise ametit,” lisas Juske.

Prokuratuur teatas eile, et Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja Toomas Õispuu, kes talvel sai tuntuks Toomas Vitsuti relvaveosaaga osalisena, sai ühe detailplaneeringu läbisurumise eest 10 000 eurot pistist. Pistise andmises kahtlustatakse tuntud vandeadvokaat Viktor Kaasikut.