Linnavolikogu aseesimeheks on praegu Jaak Juske. 13. juuni linnavolikogu istungil kiideti Keskerakonna häälte toel heaks Juske palga vähendamine 1525 eurolt 192 euroni. Sellele lisandub tasu istungitel osalemise eest. Heaks kiidetud määrus on üldakt, konkreetselt Juske palga vähendamiseks tuleb teha veel eraldi otsus.

Mis puudutas aga Keskerakonda kuuluvate linnaisade lisasissetulekut nõukogudes istumise eest, siis nende keelamine linnavolikogu keskerakondlaste heakskiitu ei saanud, mistõttu linnavalitsuse liikmed saavad nõukogudest endiselt kopsakat lisasissetulekut.

Linnavalitsuse liikmed teenivad nõukogudes istumise eest päris palju. Näiteks sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapea Merike Martinson saab Nõlvaku sõnul kolme Tallinna haigla nõukogu töös osalemise eest lisatasu ligi 16 800 eurot aastas.

Mais kirjutas Delfi, et Juske ja linnavalitsuse liikmete hüvede kärpimine oli samas eelnõus. Nõlvak selgitas nüüd, et tegemist oli erinevate eelnõudega, millest üks leidis heakskiidu ja teine mitte.