Ürituse peakorraldaja kapten Viljar Kurg tänas kõiki, kes toetasid vigastatud sõjameeste ühingut.

"Reaalsest rahasummast on isegi olulisem, et me suudame inimesteni viia teadmise, et Eesti nimel tervise andnud sõjameestele on olemas ühiskonna moraalne toetus,“" ütles Kurg saadetud teates.

„"See toetus aitab hankida vigastada saanud kaitseväelaste taastusraviks vajalikke spordivahendeid ja parandab seeläbi nende taastumisprotsessi. Kasutame toetust ka vigastatutele täiendavate transpordikulude hüvitamiseks,“" sõnas vigastatud sõjameeste ühingu juhatuse liige vanemveebel Rando Randveer.

Üritusel osales kokku ligi 4500 last ja täiskasvanut. Lastele oli sissepääs tasuta, laste saatjatele ja pereliikmetele maksis sissepääs ühe euro, teised täiskasvanud said Lennusadamat külastada vastavalt hinnakirjale. Samuti oli võimalik teha kohapeal annetusi.

Kõikide Laste Isadepäeva korraldasid kaitsevägi, kaitseliit allorganisatsioonidega, siseministeerium, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet ja turvafirma G4S. Ürituse üks eesmärk oli väärtustada isa kui kaitsja, aga ka õpetaja ja kasvataja rolli ühiskonnas.