"See pole vastuvõetav," rääkis Eichler. Raatpalu tegutses Eichleri kampaaniameeskonnas ja Eichler oli Raatpalu soovitaja IRLi.

Eichler ütles, et mingit luba Raatpalule Eichleri nime uute liikmete vastuvõtmisel soovitamiseks tema andnud ei ole.

Raatpalu ise ütles, et Naumov on tema lapsepõlvesõber, keda ta tunneb hästi ja usaldab. Erakonda sattus Naumov nii, et Eichler rääkis, et erakonda on uusi inimesi vaja ja seejärel soovitaski Raatpalu oma lapsepõlvesõber Naumovit.

See, et Naumov on korduvalt võõra inimese eest kiirlaenu võtnud ja selle eest endale mitu nutitelefoni ostnud, Raatpalu hoolimata nende lähedasest sõprusest ei teadnud. "Mina ei olnud sellest teadlik. Minu jaoks oli see pommuudis," ütles Raatpalu.

Raatpalu tunnistab, et tema pani tõesti Eichleri nime soovitajaks. Ta tunnistab, et see oli viga ja et ta poleks tohtinud seda teha.

Naumovi avaldus astuda IRLi Tallinna piirkonna Kesklinna osakonna liikmeks on allkirjastatud 21. mail. 6. juunil ehk sel laupäeval toimub IRLi suurkogu, kus erakond valib endale uue esimeje ja ka uue juhatuse. Raatpalu sõnul polnud Eichleri soov erakonda uusi liikmeid värvata seotud sooviga uute liikmete toel erakonna sisevalimistel toetada mõnda konkreetset kandidaati.

Eichleri sõnul on Naumov tänaseks juba kirjutanud lahkumisavalduse.