Kiviberg kommenteeris selleteemalise uudise ilmudes sotsiaalmeedias, et ta ei teadnud, kelle korraldatud konverentsile ta avasõnaga esinema kutsuti.

"Jutt käib minust. Selguse huvides - Tartu rahuleping on Eesti Vabariigi jaoks püsiväärtus ja sellest kaalutlusest lähtudes olin ka meelsasti nõus kutsele vastama. Ainult, et.. kutset ei saatnud EKRE. Vähe sellest. Kutses ei olnud erakonda sõnagagi mainitud," kommenteeris Kiviberg.

"Nii ei ole ilus, poisid. Kui oma nime all kutsuda häbenete, siis kukub äkki nii välja, et korraldate hoopis midagi muud, kui lubanud olete? See Madissoni-poiss olevat kuulu järgi paras vigurvänt, et mine hullu tea ...," naljatles Kiviberg.

Kiviberg lisas ka kutse kirja, mille saatis Viljandi linnavalitsuse üldaadressile kahe aasta eest EKREga liitunud Aare Pällin. Kiri oli suunatud linnapeale.

"V.a Linnapea,

Seltsing Viljandi Konservatiivide Klubi korraldab esmaspäeval, 1. veebruaril 2016. algusega kl 17.15 Viljandi linnaraamatukogus konverentsi "Tartu rahu ja rahvuslik enesemääramisõigus", kus esinevad mitmed riigikogu liikmed ja tuntud õppejõud, avamaks Tartu rahulepingugu kehtivusega seotud ajaloolisi ja õiguslikke aspekte, samuti tutvustakse viimaseid sellealaseid trükiseid.

Korraldajate nimel oleks mul au ja hea meel paluda Teilt avasõna, kestvusega 3-5 minutit ning osalemist koos kaaslasega eelnimetatud konverentsil. Korralduslike küsimuste täpsustamiseks tuleksin isiklikult Teie vastuvõtule homme, 26. jaanuaril 2016. kl 10.15. Vastuvõtu aja olen eelnevalt kooskõlastanud Teie sekretäriga.

Lugupidamisega,
Aare Pällin
"