Nendele meediakanalitele kuluvate summade arvelt tuleb uuest aastast suurendada vahendeid lasteaedade tegevuskulude katteks, teatas Isamaa ja Res Publica Liit.

„Linnameedia röövib igal aastal maksumaksjate rahakotist kümneid ja kümneid miljoneid kroone,” tõdes IRL fraktsiooni esimees Indrek Raudne. „Tänane linnameedia pole muud kui propagandatööriist selle kõige ebameeldivamal, põhjakorealikul kujul. Ka jutt selle euroopalikumaks muutmisest mingi laiapõhjalise kolleegiumi kaudu on pelgalt propaganda.”

IRL rõhutab, et maksumaksja raha kulutamine linnameediale ajal, mil tuhanded tallinlased on tööta või siis rügavad töökoha säilitamiseks ja pere toitmiseks töövõtjana või tööandjana mitmel kohal, on irvitamine linnaelanike üle.

„Linnameedia olemasolu ei saa ka kergematel aegadel aktsepteerida, kuna see on vaba ajakirjanduse ja sõltumatute kommunikatsioonivahendite asjatu dubleerimine,” ütles Raudne. „IRL on olnud alati veendumusel, et tõde tõuseb ja vale vajub — varem või hiljem. Kui meil ei õnnestu linnameediat sulgeda seekord, siis ükskord ikka, ning siis juba jäädavalt!”