Riisalo ütles Delfile, et IRLi jaoks on kõige tähtsam koostada kohalikeks valimisteks tugev programm, mis annaks maailmavaatelise lähtealuse, kuidas omavalitsuse tasandil ajada nn Eesti asja.

"Erakond on nende aruteludega alustanud ning programmi väljatöötamisse on kaasatud erakonna liikmeid üle kogu Eesti. Selle protsessi käigus selguvad ka suuremate linnade linnapeade kandidaadid, kuid mingit konkreetset tähtaega praegu veel kokku lepitud ei ole," ütles Riisalo.

Seega ka Tallinna linnapea kandidaati IRL veel Riisalo sõnul praeguse seisuga valinud ei ole. "Tallinna kontekstis saab aga juba praegu öelda, et üheks tähtsamaks teemaks kujuneb aus ja korruptsioonivaba linnajuhtumine," lisas partei peasekretär.

Kuigi avalikult pole ükski erakond oma Tallinna linnapea kandidaate välja käinud, siis on spekuleeritud erinevate nimedega. Samuti teatas Reformierakonna Tallinna piirkonna uus juht Valdo Randpere, et linnapeakandidaat valitakse küll uuel aastal, kuid Randpere ei välistanud võimalust, et ka tema sellele kohale kandideerib.

Kohalikud valimised toimuvad järgmise aasta 20. oktoobril.