Maja müüki kinnitas Delfile IRLi pressiesindaja Rauno Veri. "Jah, on müüdud. Ostjaks eraisikud, kes renoveerivad maja eramuks," ütles Veri. "Tehingu üksikasju me poolte kokkuleppel ei kommenteeri," lisas Veri.

IRLi tegevjuht Tiit Riisalo ütles, et IRL jäi müügitehinguga rahule. "Arvestades hetke turuolukorda, ei olnud hind minu arusaamist mööda ei alla ega üle sellest. Selline adekvaatne turuhind," ütles Riisalo Delfile.

Ekspertide hinnangul võis Villa Jacoby nime all tuntud hoone headel aegadel maksta 15 miljonit krooni, kuid praegu võib selle väärtus jääda kaheksa miljoni kanti.

Riisalo märkis, et praegu käivad aktiivsed läbirääkimised uue kontoripinna leidmiseks. "Ma arvan, et see on lähema paari nädala küsimus, kui me saame oma aadressi teada," arvas ta ja lisas, et uued ruumid saavad olema kindlasti rendipinnad.

Seni tuleb IRLi kontoripersonalil teha tööd sealt, kus parasjagu võimalik on. "Praegu on ju suhteliselt rahulik periood ka, tehakse pigem kokkuvõtteid, mitte ei planeerita uusi akstioone. Aga selline periood ei saa muidugi kesta väga kaua," märkis Riisalo.