"Võrreldes nelja aastase taguse ajaga on IRL-i toetus sisuliselt sama suur, ka toona suutsime erakonna toestust kasvatada just valimistele eelnenud kuude jooksul inimeste hulgas selgitustööd tehes," meenutas Riisalo.

Riisalo sõnul kinnitas IRL eelmisel nädalal oma valimisnimekirjad ja nüüd saavad kandidaadid alustada aktiivse kampaaniaga ning IRL-i programmi tutvustamisega.

"Oleme alati seisnud Eesti rahvusliku julgeoleku eest, aga rahvusliku julgeoleku tagamiseks tuleb kaitsta ka meie töötavate inimeste majanduslikku julgeolekut," rääkis peasekretär.

Ta märkis, et IRL-i plaan kaitseb töötavaid inimesi. "Vähendame madalapalgaliste maksukoormust, viime läbi riigireformi, kehtestame üksikvanemate elatusfondi," loetles Riisalo. "IRL tagab rahvusliku ja majandusliku julgeoleku, et parem haridus, parem töö ja parem palk jõuaks tavaliste Eesti inimesteni."

Parlamendiparteidest on jätkuvalt madalaima toetusega Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), kellele lubas oma hääle anda 16 protsenti vastanutest.

Valitseva Reformierakonna toetus kerkis detsembris viimase kahe aasta kõrgeimale tasemele ehk 32 protsendile, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud TNS Emori küsitlusest.

Populaarsuselt teisele kohale tõusis aasta lõpuks Keskerakond 23 protsendi suuruse toetusega. Napilt kolmandaks jäi Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) 21 protsendiga, vahendasid ERR Uudised.