Teetööd toimuvad aprillist kuni sügiseni välja, näiteks P.Pinna tänavat plaanitakse korrastada vastavalt ilmaoludele aasta lõpus.

Töid tehakse järgmistes kohtades:

Reidi teel, Paldiski maanteel, Viljandi maanteel, Herne tänaval, Türi tänaval, Valdeku tänaval, Koidu tänaval, Raja tänaval, Mäepealse tänaval, Tähetorni tänaval, P. Pinna tänaval.

Reidi tee ehitamine on kõige suuremahulisem projekt suvises Tallinnas - rajatakse 1,9 km pikkune tänav, mis kulgeb Russalka ristmikust kuni Ahtri tänavani. 1. aprillil alustati Russalka ristmiku ja Ahtri tänava ja JÕe tänava rekonstureerimistöödega. Reidi tee-ehitus algas 2018. aasta juulis ning peaks kestma 550 päeva.

Paldiski maanteele Mõisa ja Nurkliku tänava vahel rajatakse 1,3 km ulatuses ühistranspordirada ning 3 meetri laiune kergliiklustee. Tööde tähtaeg on 30. juuni.

Viljandi maantee saab endale 2,6 km pikkuse kergliiklustee, mille mõlemale küljele tulevad ka mugavad graniitsõelmetest kattega jooksurajad.

Herne tänav saab endale uue asfaltkatte, mis sõltuvalt majanumbrist on erineva laiusega. Teetööd plaanitakse lõpetada 31. maiks.

Tänavale on plaanis rajada ühesuunaline sõidutee ning rajada tänale puuduolev kergliiklustee. Lisaks saav tänav sajuveekanalisatsiooni ning LED-tehnoloogial põhineva tänavavalgustuse.

Koidu tänava kallal alustatakse tööd käesoleva aasta III kvartalis. Töid tehakse Paldiski mnt ja Endla tnv vahelises lõigus.

Plaanis on töid teha III kvartalis. Korda tehakse sõiduteed, teede alused tehnovõrgud, rajada puuduolevad kergliiklusteed ning uuendada tänavavalgustus.

Aasta kolmandas kvartalis alustatakse töid ka Tähetorni tänava rekonstrueerimisel Kadaka pst ja Paldiski mnt vahelisel lõigul.