Võrreldes näiteks märtsikuise Eesti-Venemaa mängu eelse fännikogunemisega oli täna meeleolu hoopis teine. Vastasseisu ju pole, eestlased ja britid on alati hästi läbi saanud. Ja kuigi nii mitmed fännid olid kaljukindlad Eesti võidus, olid teised üsna rahulikult meelestatud — kui saun, siis saun. Kahju ainult, et Raio Piiroja ei pääsenud mängu. Vähemalt on katlakütjaks maailma üks suuremaid (spordi)tähti David Beckham. Olgugi, et ilma kauni kaasa Victoriata…

Isegi paari vastasleeri kuuluva punasärklase ilmumine ei kõigutanud lõbusat meeleolu. Hüüetega “losers, losers” (kaotajad) saatel lehvitati ja vilistati Beckhami-särgiga noormeestele lõbusalt järgi. Need tirisid tõsiuskse fännina sellise aasimise peale demonstratiivselt oma särgirinnal asuva embleemi huulte ette ja skandeerisid muidugi vastu: “We are gonna win (meie võidame).”

Tammsaare parki kogunenud fännid katsid kirjanik Anton Hansen Tammsaare kuju hellalt sinimustvalgete lippudega, pakkudes nii sündmuskohal igavledes ringilonkinud pressifotograafidele veidi ilupiltide tegemise rõõmu.

Muidu aga tuletas ettevalmistus üheks tänavuaastaseks suuremaks mänguks meelde keskmiselt rahvarohket piknikku: inimesed lebasklesid päikesest rammestununa murul, ringi käisid limonaaditopsid ja tuju muutus aina ülevamaks.