Smirnov pilkab Reformierakondlasi tutvustavast projektist eile Delfis kriitiliselt kirjutanud sotsiaaldemokraati Jevgeni Ossinovskit. "Ta on solvunud, et ise filmi ei pääsenud."

Tema sõnul ei olnud filmides esinejate nimekirja projektitaotlusele lisatud, sest nimekirja polnud mõtet enne koostada, kui oli selge, et filmiprojekt saab toetust.

"Filmikangelaste valik on meil lai ja põhjalik, see koosneb inimestest, kes esindavad Eestit. Need on inimesed, kes tegelevad erinevate aladega, klaasikunstnikud, keraamikud, hobuserautajad, skulptorid, kohalikud ajaloolased, muusikud, inimesed, kes esindavad Eestit rahvusvaheliselt, näiteks Euroopa parlamendis või riigikaitses," tutvustas Smirnov.

"Nii näemegi, kui ühekülgne on Ossinovski lähenemine. Me ei ole erakondlikult erapoolikud - valisime inimesed, kes millegagi silma paistavad," kinnitas ta.

"Härra Ossinovski on ilmselt pahane, et ta ise nimekirja ei sattunud, kuid ta pole ju millegagi silma paistnud. Mida temast rääkida on? Öelda, et ta on rikka isa poeg? Kui inimestest, kes meil filmides on, ma tean midagi, siis temast ei tea midagi peale selle, et ta on ambitsioonikas noormees," pilkab Smirnov.