Euroopa Parlamendi liikme Indrek Tarandi kutsel saavad koduta inimesed võimaluse näha ja kuulda kohapeal, mida Brüsselis tehakse.
Indrek Tarand võtab vastu 13 liikmelise rühma Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse kliente, kellele korraldatakse Brüsseli ekskursioon, tutvustatakse Euroopa Parlamendi maja ja neil on võimalus osaleda Euroopa Parlamendi infotunnis. Külastatakse ka Belgia sõjamuuseumi, teatas Raepress.

„Euroopa Parlamendi töö puudutab meist igaüht, kuigi tundub alati kusagil väga kättesaamatus kõrgustes olev. Meie klientidel puudub isiklikult igasugunegi võimalus Euroopas reisida ja veel vähem sellise institutsiooniga tutvuda. Eelseisev reis aitab kahtlemata tõsta eneseväärikust, usku endasse ja kindlasti suurendada tahet elus paremini hakkama saada,“ hindab Tallinna sotsiaaltöö keskuse juht Kersti Põldemaa Brüsseli sõidu motiveerivat osa kõrgelt.

Kliendid läbisid valikusõela ja reisile pääsevad kõikidest üksustest tublimad. Majutus on hotellis Hotel des Colonies, Indrek Tarand võõrustab oma külalisi ka õhtusöögil restoranis.