Ühtset pankroti põhjust Kose välja tuua ei oska ning viitab keerulistele aegadele. „Toitlustusasutused on igal pool suure surve all. Seadsime enda eesmärgiks Vertigo, Bestselleri ja Mercado restoranid säilitada. Mul on hea meel, et kinnisvaraomanikud on olnud mõistvad ja nendega koostöös suudame oma tooteid edasi arendada," kinnitas Kose Delfile.

Samas ei usu Kose, et tema ettevõtmised oleksid Eesti jaoks liiga suurejoonelised olnud. „Ma arvan, et me kõik tahaksime Tallinnat näha kohana, kus ei oleks ainult supiköögid. Julged ideed viivad elu edasi, keskpärasus on kõige halvem omadus. Vertigos ei ole midagi liiga suursugust või kontekstivaba glamuuri," lausus Kose. „Jah, laienesime julgelt, kuid tegelikult peatasime ka mitu arendusprojekti. Saime aru, et langus tuleb, kuid ei osanud ette näha selle tegelikku ulatust."

Kose sõnul on meie traagika see, et Eesti on väike riik ja sisseostetavad toorained ja ka näiteks veinid maksavad meil rohkem, kui Lääne-Euroopas. „Väikesele turule head asja teha on alati kallis," nentis Kose.

Gurmeesõpradele kinnitab Kose, et Vertigo uksi pole plaanis sulgeda ning töö jätkub ka Bestselleris ja Boulangeries.