„Palume kontserdikülastajatel võtta kaasa üksnes rahvast ühendavad sinimustvalged lipud ning mitte mingisuguseid plakateid, loosungeid ega muid propagandavahendeid,” ütles üks kontserdi korraldaja Hannes Rumm. „Meie kontserdi sõnumit kannavad muusika ja muusikud.”

Laupäeval Tallinnas Tammsaare pargis kell 10.30 algaval kontserdil esinevad Ilvese toetuseks Tõnu Kaljuste juhatatud koorilauljad, Ultima Thule ja Tõnis Mägi, Ivo Linna ja Antti Kammiste, Siiri Sisask koos Hirvo Surva juhitud Revalia kammerkooriga, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap, Chalice, Genialistid, Jaak Johanson, Untsakad, Lindpriid, Bonzo ja Tõun ning Justament. Kontserti juhib Mihkel Raud.

Kontserdil tagab korra turvafirma, mis on ette valmistanud politseiga kooskõlastatud turvaplaani. „Kuna tänane päev möödus Tallinnas väga rahulikult, siis oleme kindlad, et ka homsest toetuskontserdist Toomas Hendrik Ilvesele tuleb ilus ja rahulik muusikapidu,” ütles Hannes Rumm.

Vabariigi valimiskomisjoni ja Tallinna linnavalitsuse loal võib kontsert kesta vahemikus 10.30-12.00 ning kontserdi publik jõuab valimistulemuste selgumise ajaks televiisorite ette.