Teisipäeval ületab ilmajaama teatel tsüklon Skandinaavia ja liigub Soome kohale. Öösel sajab kohati lörtsi ja vihma, päeval võib veidi vihma tulla. Õhutemperatuur on valdavalt plusspoolel, päeval tõuseb temperatuur selgimiste korral sisemaal kuni +7 kraadini.

Kolmapäeval määrab ilma kaugeneva tsükloni tagala. Puhub lääne- ja loodetuul. Öösel sajab lörtsi ja vihma, päeval on ilm sademeteta. Päeval päikesepaistelise ilmaga õhutemperatuur tõuseb, sisemaal võimalik kuni +8 kraadi.

Neljapäeval läheneb Skandinaavialt kõrgrõhuhari ning läänekaarte tuul nõrgeneb. Sadu pole ette näha. Õhutemperatuur langeb selgimiste korral öösel miinusesse, päeval tõuseb plusspoolele, võimalik kuni +8 kraadi.

Reedel liigub üle Skandinaavia Soome peale järgmine läänetsüklon. Selle lõunaservas on ilm suhteliselt soe ja olulise sajuta.

Laupäeval määrab ilma itta kaugeneva tsükloni tagala, sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub põhja- ja kirdesse ning tugevneb. Õhutemperatuur langeb õhtuks alla nulli.

Pühapäeval määrab ilma nõrk kõrgrõhuala.Puhub läänekaarte tuul. Öösel on selge taeva korral õhutemperatuur kõikjal miinuses, päeval tõuseb plussi.

Esmaspäeval toob muutliku ilma järgmine madalrõhulohk. Tuul pöördub edelast loodesse. Sajab vihma ja lörtsi. Õhutemperatuur on valdavalt plusspoolel.