4. aprillil toimunud ERRi juhatuse liikmete ja ETV sporditoimetuse kohtumisel pakkus juhatuse esimees Margus Allikmaa välja kompromissi, et Marko Kaljuveer jätkaks sporditoimetuse juhtimist piiratud volitustega. Kuna Kaljuveer teatas, et Allikmaa kompromissvariant on vastuvõetamatu, tuleb lahendus leida täna koguneval ringhäälingunõukogu koosolekul.

Rahvusringhäälingu nõukogu reformierakondlasest liikme Igor Gräzini sõnul lahkub ERRist ilmselt kaks inimest, kuid seni pole organisatsioonile uue juhi leidmise teemat nõukogus arutatud. Gräzini sõnul vajab ERR muutusi ja mitte ainult juhatuses, vaid kogu struktuuris, sest ERRi kollektiiv on sisekriisis.

Kommenteerides Delfini jõudnud kuuldusi, nagu saaks ERRi uueks juhiks reformierakondlane ja praegune kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene, ütles Gräzin, et ERRi juhiks võiks sobida kümneid inimesi. Näitena tõi ta esile Peeter Võsa, Kaur Kenderi ja Peep Pahvi.

ERRi nõukogu liikme Priit Sibula sõnul võib rahvusringhäälingu sisetülis näha Sirbi skandaalile sarnast käitumist, kus reformierakondlased on palunud asutuse juhtimise ümber vaadata.

Keskerakondlane Peeter Võsa on teleajakirjanik, kes juhtis legendaarset saadet „Võsareporter". Kaur Kender oli kultuurilehe Sirp peatoimetaja kohusetäitja 18.-25. novemberini. Peep Pahv on Postimehe sporditoimetuse juhataja, kes hiljuti pälvis avalikkuse tähelepanu Kuku raadio otse-eetris kõlanud naljade tõttu peaminister Taavi Rõivase arvel.