„Ifi kahjukäsitlejad alustasid kahjude väljaselgitamist eile kohe pärast kustutustöid. Meie huvi on aidata kliendil võimalikult kiiresti taastada kahjueelne olukord. Kuigi kahjude täpne põhjus on veel väljaselgitamisel, ei takista see hüvitamise küsimusi lahendamast,“ ütles If Eesti Kindlustuse varakahjude osakonna juhataja Argo Karo pressiesindaja vahendusel.

„Ifi poolt on valmidus juba järgmisel nädalal esimeste avansiliste väljamaksete tegemiseks. Esialgsete hüvitiste suurused vaadatakse iga juhtumi puhul eraldi läbi ja tasutakse kokkuleppel kliendiga,“ lisas Karo.

Kahe päeva jooksul on Ifi eksperdid tegelenud tulekahju põhjuste väljaselgitamisega. Valdavalt on seni registreeritud vara - ja ärikatkestuse kahjusid, mis on tingitud nii tulest, tahmast kui kustutusveest.

Kahjujuhtumist saab Ifile teada anda ööpäevaringselt. If soovitab klientidel kahjust teatamiseks kasutada kõige kiiremat ja efektiivsemat viisi, täites aadressil www.if.ee internetipõhise kahjuavalduse. Samuti saab kahju registreerida 24 tundi avatud kindlustustelefonil 1211.