Eesti Päevaleht on põhjakõrbenud muusikali "Billy Elliott" saagal silma peal pidanud terve viimase nädala ja praeguseks on selge nii palju, et etenduse lavastanud MTÜ-l Noorteater jäi loodetud piletitulust puudu ja seetõttu on lavastajale, näitlejatele, muusikutele ja lavatagustele abijõududele osa töötasust välja maksmata. Oma töö korrektselt teinud muusikalitrupp on mõistagi nördinud ja soovib väljateenitud palka kätte saada. Aga kelle poole pöörduda?

Meelis Pai kinnitas Eesti Päevalehele, et tema see igatahes pole, kuigi näitlejad kinnitavad, et lepingute sõlmimise juures oli enamasti just Pai. „Mina olin samasugune töötaja nagu ka näiteks lavastaja,“ selgitas Pai.

Produtsent Meelis Pai rääkis Päevalehele, et muusikali idee algas umbes poolteist aastat tagasi. "Mina ütlesin Andres Kivivarele, et jah ma võin kokku panna väga hea trupi ja toogu väga hea lavastus välja."

Pai tunnistab, et muusikali lavaletoomine läks üle kivide ja kändude. "Lavastaja läks konflikti trupiga, tahtsin lavastaja välja vahetada. Trupp võttis end kokku. Piletimüük oli ok, ehkki pärast esimesi etendusi jäi piletimüük seisma, lõpupoole läks jälle üles..."

Kuidas aga jõudis asi tankist Ain Aidametsani? "Mina ei teadnud, kes on Aidamets. Mina võin vanduda, mina ei tea, kes on see inimene, kes on juhatusse kutsutud."

"Ma olen väga kurb, ma olen tõesti õnnetu. Paljude asjade peale ei tule," kurvastas Pai, kui talle heideti ette tankisti mänguvõtmist.

Etenduse lavastas juriidiliselt võttes MTÜ Noorteater, mille juhatuse liige pole Meelis Pai kunagi olnudki. MTÜ ainus juhatuse liige on äriregistri andmetel Andres Kivivare. Kivivare sõnul tegeleb MTÜ likvideerimisega aga Ain Aidamets – tuntud tankist ja narkokuriteos ning maksupettusele kaasaaitamises süüdimõistetud mees.