Nädalalehe peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler lausus Delfile, et muuhulgas esitab Ekspress dialooge kõnedest, kus kahtlusalused arvustavad Tallinna linnajuhte stiilis kes on in ja kes on out. “Nad arutavad, kelle soosinguga võeti linnavalitsusse tööle Keskerakonnale igati truu parteisõdur ja kuidas teda enda kasuks tööle saaks panna,” kirjeldas Vedler.

Asjaosalised arutavad ka, et kui tore on nutika ametniku põli. “Tallinna abilinnapea Taavi Aasa nõunik Ivo Parbus kiidab, et „kui sa oled natukenegi kaval ametnik, siis sa oled, ee, ennast igalt poolt niimoodi ära barrikadeerind, et keegi lase sind lahti ka, kurat.” Tuntud ehitusfirma Merko juhatuse liige, pistise andmises kahtlustatav Tõnu Korts kiidab talle takka: „Igavene mõnus… Pull värk on, jah.”,” lisas Vedler neljapäevase lehenumbri sisu kohta.

Eelmise aasta 4. detsembril pidas kapo pistisekahtluse tõttu kinni Tallinna linnavalitsuse nõuniku Ivo Parbuse, Kristiine linnaosavanema asetäitja Aleksander Raide ning endise linnaametniku Toivo Susi. Parbust kahtlustatakse korduvas pistise võtmises, Raidet ja Susi pistise andmises. Paar päeva hiljem peeti pistise andmises kahtlustatavana kinni Merko Ehitus juhatuse liige Tõnu Korts.

Tänavu 26. veebruaril peeti kinni Tallinna linnavolikogu liige Elmar Sepp, keda kahtlustatakse kuriteole kihutamises.

Samal teemal jätkab homme ka Delfi.