Uudised, mida teada tänastest ajalehtedest:

-1..+2°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Paiguti võib olla udu, püsib jäiteoht. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s, pärastlõunal nõrgeneb.
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et vaatamata Päästeameti suurtele eesmärkidele jõuda Põhjamaadega samale tasemele turvalisuse poolest on päästjate koondamised justkui vältimatud.

Õhtulehe kaaneloos soovitab Edda Paukson oma eakaaslastel võtta koer ja mitte tüütada oma lapsi. Tegelikult on asi selles, et tähetark soetas endale kääbusšnauseri ja nüüd on ta elu kui filmis, mida ta soovib ka teistele.

Postimees kirjutab, et Terviseamet hakkab uurima Tapa kiirabi tööd, mille peale on laekunud mitmeid kaebuseid ja millest oli Postimehes eile ka üks palju kõneainet tekitanud lugu.

Äripäev jagab lugejatega, et Soome majanduskriisi käigus on tekkinud rida firmasid, mida eestlased võiks üles osta ning seeläbi oma turgu jõuliselt laiendada.

Uudised, mida teada välismaailmast:

Kuigi uuringud näitavad, et eestlased suhtuvad võõramaalastesse negatiivselt, siis välismaalased seda ei tunneta.
Eesti Päevaleht
WikiLeaks avaldas teisipäeval ülimalt salajased dokumendid, mis näitavad, et USA rahvusliku julgeoleku agentuur (NSA) kuulas pealt kohtumisi ÜRO peasekretäri Ban Ki-mooni ja Saksamaa liidukantsleri Angela Merkeli, Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahu ja Itaalia peaministri Silvio Berlusconi, Euroopa Liidu ja Jaapani kaubandusministrite ning Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy, Merkeli ja Berlusconi vahel.

AFP vahendab, et supertsükloni Winston teele jäänud Fidžisse hakkas teisipäeval saabuma humanitaarabi. Hukkunute arv on tõusnud 29-ni ja ametnikud hoiatasid, et Vaikses ookeanis asuva saareriigi toibumine looduskatastroofist võib aega võtta kuid. Samal ajal kui võimudel on endiselt raskusi katastroofi ulatuse kindlakstegemisega eraldatud saarekogukondades, hakkasid saabuma Austraalia ja Uus-Meremaa abilennukid, mis tõid hädavajalikku toitu vett ja ravimeid.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!