Kolm uudist, mida teada tänastest lehtedest:

+1..+6°C
Täna on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul pöördub loodesse ja läände 3-9 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et Tallinna Astangu kutserehabilitatsiooni keskuse direktori Mari Rulli käsutuses oleva krediitkaardi kasutust vaadates torkab silma, et ta kasutab krediitkaarti märkimisväärselt rohkem, kui seda teevad teised sotsiaalministeeriumi allasutused ja isegi endine minister.

Postimees kirjutab järjekordsest vingusurmast ja täpsemalt sellest, et Narvas leiti ühe maja korteri vannitoast eile hommikul surnuna 15-aastane tüdruk, politsei ja meedikud kahtlustavad surma põhjusena gaasiboilerist põhjustatud vingumürgitust.

Äripäev kirjutab, et pangad plaanivad kehtestada negatiivse intressi ettevõtete hoiusele, sest vastasel juhul kannatavad nad kahju ning Euroopa Keskpanga poliitikal pole mõju.

Kolm uudist, mida teada välismaal toimuvast:

Kui Eesti selles maailma olukorras alles taotleks NATO liikmelisust, siis ükskõik kui hästi meil sõjaliselt läheks ja kas kaitse-eelarve oleks kaks protsenti SKT-st, paljud riigid peaksid Eesti liitumist liiga provotseerivaks ja liitumist tahetaks edasi lükata, et Venemaa ei ärrituks.
Toomas Hendrik Ilves
Venemaa president Vladimir Putin informeeris oma otsusest tuua suurem osa Vene õhu- ja kosmosevägedest Süüriast välja USA riigipead Barack Obamat, teatas Kremli pressiteenistus.

AFP vahendab, et Euroopa Liit peab Venemaale vastu seisma, et kaitsta oma põhilisi poliitilisi ja julgeolekuhuve, kuid võib siiski püüda leida ühiseid seisukohti sellistes küsimustes nagu Süüria konflikt, teatasid Euroopa Liidu välisministrid esmaspäeval.

Associated Press kirjutab, et Põhja-Korea valitseja Kim Jong-un hoiatas, et ees seisavad uued tuumalõhkepea ja selle kandmiseks võimeliste ballistiliste rakettide katsetused, teatas riiklik meedia teisipäeval.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!