Mida teada tänastest ajalehtedest:

0..+2°C
Täna on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lörtsi, õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Tuul pöördub kagust edelasse 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb.
Eesti Päevaleht kirjutab, et Rootsi astub tõsiseid samme internetis vaenu õhutamise ohjeldamiseks. Uue seaduse järgi on võimalik karistada nii kättemaksuporno levitamist ja kellelegi surma soovimist.

Õhtulehe kaaneloos on juttu Marju Kuudist, kes on uskumatu jõuga isepäine laulja ja tema laul kõlab alati nii nagu see oleks kõige viimane kord.

Postimees räägib eile palju kõneinet tekitanud teemal ehk PKC tootmise ära viimisest Eestist ning ligi 600 inimese koondamisest.

Äripäev kirjutab, et ettevõtte osakapitali suurendamise käigus libiseb isalt päranduseks saadud väikeosalus lapse käest ära.

Mida teada välismaa uudistest:

  • Kinosõpradel tasub juubeldada. On käes päev mil avatakse Mustamäe keskus ja sellega ka Baltimaade moodsaimat kinoteatrit.
Reuters vahendab, et suurriigid leppisid reedel kokku vaenutegevuse peatamises Süürias nädala jooksul ning kiire humanitaarabi andmises Süüria ümberpiiratud linnadele. Täielikku relvarahu ega Vene õhurünnakute lõpetamist ei suudetud siiski saavutada.
Pärast maratonkohtumist Münchenis, mille eesmärk oli taaselustada rahuläbirääkimised, mis nurjusid eelmisel nädalal, kinnitasid riigid, teiste seas USA, Venemaa ja veel üle tosina riigi, oma kindlaks jäämist poliitilisele üleminekule Süürias, kui tingimused kohapeal paranevad.

Helsingin Sanomat kirjutab, et sülitamine, sõim ja nahavärvi kommenteerimine on üha tavalisemad, nendivad Helsingi politsei ülemkomissar Jari Taponen ja sotsioloog Karin Creutz.
„Ma ei astu siia enam sisse, sest siin on mingid neegrid vastas,“ jutustab poekassas töötav naine kliendi sõimust Facebookis.


Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!