Uudised, mida teada Eesti ajalehtedest:

+1..+5°C
Täna on oodata pilves selgimistega ilma. Lõuna-Eestis veidi sajab. Tuul pöördub loodesse ja põhja 5-10, rannikul puhanguti 13 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna Jüri tervisekeskuses töötavast arstist, kes näeb paljudele tervisehädadele lahendust sooda tarbimises. Paraku on võimalik, et soodausku dr Raudsik on oma veendumuste tõttu jätnud osa patsiente vajaliku ravita.

Postimees teatab, et piimatööstur Oliver Kruuda kurdab, et võlausaldaja keeldub temaga suhtlemast.

Õhtulehe kaanelugu räägib sellest, et vähki põdeva väikese poja ema Marja sai uue lootuse Saksamaa kiinikus. Marja ütleb lehele, et kui arst ütles talle, et nad ei saa teda enam aidata, ta ainult nuttis, kuid ei murdunud.

Äripäev kirjutab, et Läti maksuamet arestis väidetava maksuvõla katteks kümnete miljonite eurode väärtuses Tartu Milli tütarfirma sõidukeid ja kinnisvara.

Uudised mida teada välismaalt:

Estonian Airi eksjuht suunab nüüd nii Nordica kui ka Adria käekäiku. Jan Palmér asutas veebruaris konsultatsioonifirma ja aitab selle kaudu Nordical otsuseid teha.
Eesti Päevaleht
BBC News vahendab, et Türgi president Recep Tayyip Erdoğan lubas pärast 34 inimest tapnud rünnakut pealinnas Ankaras terrorismi põlvili suruda.
Tähtsas transpordisõlmes Ankara Kızılay linnaosas asuvas Güvenparkis sai lisaks viga vähemalt 125 inimest.

Vene ajaleht Kommersant kirjutab oma allikatele viidates, et Euroopa Liidu välisministrid arutavad esmaspäeval uut strateegiat suhetes Moskvaga. Allikate sõnul ei ole koostöö kahe viimase aasta sündmusi arvesse võttes varasemas formaadis võimalik ning tuleb kokku leppida uutes reeglites.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!