Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

8..14°C.
Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 12-14 m/s.
Eesti Päevaleht räägib, et Rõivas käib välismaal Eesti äri edendamas rohkem kui tema eelkäijad. On rahval sellest kodus ka kasu? Eesti Päevaleht sai jälgida kinnist kohtumist, kus valitsusjuht pidi hakkama saama Eesti ettevõtjate müügimeheks olemisega.

Õhtuleht kirjutab, et Narva emad on endiselt oma laste pärast hirmul: politsei juttu Varvara tapnud narkomaanist ei usu keegi.

Äripäev pääses Läti kolleegide abil ligi nn PanamaPapersi ehk Panama lekke dokumentidele, mis näitavad, et skandaalse Panama advokaadibüroo Mossack Fonesca klient oli ka Edgar Savisaare kunagine „laenuandja“ Pipa Business Corporation. Dokumentides figureerib läbipaistvuse asemel mitu järjekordset offshore-firmat.

Uudised, mida teada välismaal toimuvast:

IT on see, millega Eesti on kõige tuntum. Seda ütleb Mikitani, seda ütleb Obama, seda öeldakse Omaanis.
Taavi Rõivas, Eesti Päevaleht
UNIAN vahendab, et Ukraina presidendi Petro Porošenko ettevõtete grupp Ukrprominvest kasutas aktiivselt offshore-firmasid ning firmade vastu on isegi algatatud kriminaaljuurdlused seoses kahtlustustega maksudest kõrvalehoidmises 25 miljoni grivna (853 000 euro) suuruses summas, väideti Raadio Vabaduse saates „Skeemid“.

Venemaa president Vladimir Putin lükkas neljapäeval küsimustele vastates ümber korruptsioonisüüdistused seoses Panama õigusfirmast Mossack Fonseca lekkinud dokumentidega.
„Te kõik siia kogunenud olete ajakirjanikud ja teate, mis tähendab informatsiooniline toode,“ ütles Putin TASS-i vahendusel. „Teie alandlikku teenrit seal ei ole, pole millestki rääkida. Aga ülesanne ju on! Mida tehti? Tehti informatsiooniline toode. Leiti tuttavad ja sõbrad, urgitseti midagi ja klopsiti kokku.“

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!