3 uudist tänastest ajalehtedest, mida teada:

0 kuni +5
kraadi prognoosib Ilmateenistus tänasteks temperatuurideks.
Eesti Päevaleht kirjutab, et uue aasta eelarve järgi peaks lõppema jooksev aasta haigekassale pisut üle 9 miljoni euro suuruse miinusega. Märtsis peaks valitsus saama töörühmalt teada, kas tulevikus tuleb patsientidel ravi eest maksta ise juurde või mitte.

Postimees kirjutab, et valmimas on pensionisüsteemi jätkusuutlikuse raport ja riik valmistub pensionisüsteemi taas reformima.

Äripäev kirjutab, et Apple prognoosib järgmises kvartalis esimest korda enam kui 10 aasta jooksul iPhone'ide müüginumbrite langust.

3 uudist välismaalt, mida teada:

Järgneva nädala jooksul muutub Delfi kommentaarium elavamaks. Igal tööpäeval võtavad aktiivselt sõna põnevad arvamusliidrid, kes tunnevad end kodus just uue meedia lainetel.
Otsa teeb lahti Jevgeni Krištafovitš, Euroopa Algatuste Keskuse juhataja, inimõiguslane, Vabaerakonna dissidentliige.
Ajaleht Bild vahendab, et Saksamaa välisminister Frank-Walter Steinmeier heitis oma Vene kolleegile Sergei Lavrovile haruldaselt teraval toonil ette sekkumist Saksamaa siseasjadesse seoses 13-aastase vene päritolu tüdruku väidetava vägistamisjuhtumiga Berliinis.

Rootsi väljaanne Dagens Indrustri teatab, et Rootsi valitsus on andnud politseile ja migratsiooniametile ülesande valmistada ette kuni 80 000 isiku riigist väljasaatmine.

BBC vahendab, et Samsung on löödud langenud nutitelefonide müügist. Keeruline majandusolukord vähendab nõudlust uute IT seadmete järele. Müüginumbrite langusele on aidanud kaasa ka odavamate konkurentide, näiteks Xiaomi ja Huawei, populaarsuse tõus. Langus on tabanud ka Apple'it.