Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

8..13°C
Täna tuleb pilves selgimistega ilm, kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 2-8, saartel ja rannikul puhanguti 11 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab, et sadade politseinike töö ja tuhanded ekspertiisid lubavad öelda: Varvara mõrvar on teada.

Postimees räägib, et Eesti ettevõtjad ei usu, et «Panama paberid» eriti mingeid siinse äri- ja poliiteliidi varjatud rikkusi paljastaksid.

Narvas tapetud Varvara onu Oleg ütles Õhtulehele, et kuriteo ohvriks langenute lähedastele tundub alati, et ehk kulutati süüdlase otsimisele liiga vähe ressurssi, kuid ta on veendunud, et tüdruku tapja otsimisel tegi politsei kõik mis võimalik.

Kolm uudis, mida teada välismaa väljaannetest:

Kui meedia peegeldab ainult eestlaste Eestit, siis on paratamatu, et see ei paku venekeelsele auditooriumile huvi.
Olga Ivanova, Eesti Päevaleht
RIA Novosti vahendab, et Vene meedia rõhutab NATO Euroopa liitlasvägede ülemjuhataja kindral Philip Breedlove’i ETV saatele „Välisilm“ antud intervjuule viidates, et Breedlove tunnistas, et Venemaa president Vladimir Putin on loonud viie aastaga tugeva armee.

Kremli veebilehe teatel, teatas Venemaa president Vladimir Putin kohtumisel föderaalse arhiiviagentuuri (Rosarhiv) juhi Andrei Artizoviga, et on kirjutanud alla ukaasile Rosarhivi vahetult presidendi alluvusse toomise kohta.

BBC kirjutab, et Indoneeria pealinnas Jakartas põrkasid lennujaamas kokku kaks lennukit, mille tagajärjel ühe lennuki tiib süttis põlema. Õnneks ükski 49-st pardal olnud reisijast viga ei saanud.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!