Mida teada tänastest ajalehtedest:

+3°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi, vihma ja lund. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s.
Eesti Päevalehtest leiab täna Kadri Simsoni intervjuu Jevgeni Ossinovskiga. Opositsioonijuht püüab Jevgeni Ossinovskilt välja meelitada kriitikat valitsuse kohta, milles sotsid väiksema osapoolena juba kolmandat korda osalevad. Ossinovski tunnistab, et Eesti bürokraatiamasin aina kasvab, mis võib ohtu seada uutele oludele kiiresti reageerimise.

Õhtuleht jagab ekspertide arvamust presidendiballi säravamatest kleitidest. Samuti jagab eilse kontserdimuljeid Eiki Nestor, kelle meelest oli kontsert imeilus ning võttis silmagi märjaks.

Postimees kirjutab, et pagulane on rekkamehe õudusunenägu, sest veokijuht ja ettevõtja saavad teha väga vähe, sest kui keegi poeb tendi allakoormasse, süüdistab politsei ennekõike just autojuhti.

Äripäev kirjutab, et Infortari juhi Ain Hanschmidti sõnul on praegu kõige soodsam aeg investeerida, mistõttu firma laienes energeetikaärisse, ostes enamusosaluse Eesti Gaasis.

Mida teada tänastest välisuudistest:

Alexis Tsipras lubas, et ei lase Kreekal muutuda inimeste laohooneks. Mitmed piiride sulgemised rändeteedel Põhja- ja Lääne-Euroopasse on tekitanud Kreekas pudelikaela.
AFP
AFP vahendab, et Kreeka peaminister Alexis Tsipras ähvardas kolmapäeval mitte alluda Euroopa Liidu kokkulepetele rändekriisi asjus, kui koormat ei jagata õiglaselt teiste liikmesriikidega.

AP kirjutab, et USA ja Hiina jõudsid kokkuleppele ÜRO resolutsioonis, mis kehtestab karmimad sanktsioonid Põhja-Koreale karistuseks hiljutise tuuma- ja raketikatsetuse eest, teatasid diplomaadid kolmapäeval.

Vene-meelsed mässulised jätsid mõned päevad tagasi täielikult maha Donetski oblastis Mariupoli lähedal asuva Šõrokõne ning Ukraina väed võtsid selle oma kontrolli alla, teatas Ukrajinska Pravdale sektori M pressiohvitser Oleksandr Kindsfater.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!