Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

+3..+8°C
Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikul on uduvinet ja udu. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 13-15 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna loo sellest, kuidas jaanuaris peksti Tallinnas läbi kaks meest, kuid politsei valis uurimiseks kõige pikema tee, mille tulemusel tekkisid vead, mis viisid kogu menetluse ummikusse.

Postimees räägib, et Vene piirivalve võib suunata rändevoo Norra ja Soome asemel Narva alla.

Äripäev kirjutab, et valitsuse erisoodustus Ida-Virumaa ettevõtjatele on kohale meelitanud esimesed suurte plaanidega tegijad: Oleg ja Andres Sõnajalg plaanivad tuulikutööstusega luua 360 töökohta.

Kolm uudist, millest räägib välismaa meedia:

Igal aastal saab mõni inimene valesti ahju küttes surma.
Põhja päästekeskuse juht
Het Laatste Nieuws vahendab, et politseioperatsioon Brüsseli regiooni Vorsti omavalitsuses kestis öösel kuni kella 2.30-ni kohaliku aja järgi, teatas flaami ringhääling VRT.

BBC News kirjutab, et Võitlus USA vabariiklaste presidendikandidaadiks saamise eest jätkub. Donald Trump saavutas otsustava võidu võtmetähtsusega Floridas, kuid kaotas John Kasichile Ohios.

Reuters vahendab, et Põhja-Korea ülemkohus mõistis USA tudengi Otto Warmbieri riigivastaste kuritegude eest 15 aastaks sunnitööle, teatas Hiina uudisteagentuur Xinhua kolmapäeval.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!