Uudised, mida teada tänastest ajalehtedest:

Eesti Päevaleht kirjutab täna, et SDE esimehe sõnul on vaja parteideülest presidenti, kes poleks teda Kadriorgu aidanu haardes. Jevgeni Ossinovski ütles Päevalehele, et on jäänud mulje nagu Reformierakonna kandidaadil on juba toetus olemas ja inimene on juba peaaegu presidendiks ära valitud, teistel aga pole üldse midagi. See mulje on ekslik.

2..9°C
Täna lubatakse Lääne-Eestis pilves selgimistega sajuta ilma. Mujal on valdavalt pilves ilm ja sajab vihma, kohati võib tulla sekka ka lörtsi. Õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-11, puhanguti 16 m/s, õhtul veidi nõrgeneb.
Postimehes on juttu kümmekond aastat tagasi Eesti ülirikaste varahoidjaks olnud Kalle Norbergi seotusest piimaärimees Oliver Kruuda finantsafääriga, millega ärimees jättis riigile maksmata sadu tuhandeid eurosid.

Õhtulehe kaanelugu räägib Koit Toomest, kelle elu ei ole lõputu pidu ja pillerkaar nagu paljud arvavad. Tegelikult imeb esinemine mõnikord teda niivõrd energiast tühjaks, et ta on pidanud väsimuse tõttu auto tee äärde seisma jätma ja lihtsalt tunnikese magama, et oleks jõudu koju sõita.

Äripäevas tehakse juttu sellest, et kuigi suurt majanduskriisi ei ole ja maksulaekumine kasvab, siis riik sööb ikkagi isukalt reserve, kulutades iga päevaga üle 600 000 euro sääste.

Uudised, mida teada välisma meediakanalitest:

Valge Maja on teadlik Vene lennukite ohtlikust lähenemisest teisipäeval USA sõjalaevale Läänemerel ning on jätkuvalt mures sellise käitumise pärast.
„Valge Maja on intsidendist teadlik,“ teatas pressiesindaja Josh Earnest Reutersi vahendusel. „See intsident … on täielikult vastuolus rahvusvahelistes vetes ja rahvusvahelises õhuruumis teineteise lähedal tegutsevate sõjavägede professionaalsete normidega.“

Associated Press kirjutab, et kinnitades paljude USA ja Ladina-Ameerika rasedate naiste suurimat hirmu teatasid USA tervishoiuametnikud kolmapäeval, et enam ei ole mingit kahtlust, et Zika viirus põhjustab loodetel ebanormaalselt väikese pea arenemist ja muid raskeid ajudefekte.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!